Kulekele pilikino

Kulekele pilikino

ua hanaʻia e mālama i kou pilikino. E kākoʻo iā mākou inā loaʻa iāʻoe kekahi mau nīnau a iʻole nā ​​pilikia e pili ana i ka hoʻohanaʻana i kāuʻikepili Pilikino a e kōkua mākou iāʻoe me ke kōkua.

Ma ka hoʻohanaʻana i kēia pūnaewele a / a me kā mākou lawelawe, uaʻaeʻoe i ka Hanaʻana i kāuʻike pilikino e like me ia i ho'ākākaʻia ma loko o kēia kulekele pilikino.

Table of Contents

  1. Nā wehewehe i hoʻohanaʻia ma kēia kulekele
  2. Keʻike mākou i kaʻikepiliʻikepili
  3. He aha kāu kuleana e pili ana i kāu Personal Data
  4. ʻO ka Personal Data mākou e'ākoakoa nei e pili ana iāʻoe
  5. Pehea mākou e hoʻohana ai i kāuʻikepili Pilikino
  6. ʻO wai'ē aʻe i loaʻa i kāu Personal Data
  7. Pehea mākou e mālama ai i kāuʻikepili
  8. Nāʻike e pili ana i nā kuki
  9. Kaʻikeʻike

Nā wehewehe

Kaʻikepili pilikino - kekahiʻike e pili ana i kekahi kanaka maoli iʻikeʻia aʻikeʻia paha.
aaioee - kekahi hana a i hoʻonohonohoʻia paha o nā hana i hanaʻia ma Personal Data a iʻole nā ​​pūnaewele o Personal Data.
Ke kumuhanaʻikepili - he kanaka maoli e hoʻohanaʻia ana kānaʻIkepili Pilikino.
keiki - he kanaka maoli ma lalo o 16 makahiki.
ʻO mākou / mākou (i ka nui a me kaʻole) -

Nā Kulekele Kuleana Kikokikona

Kūleʻa mākou e hahai i nā kumuhana palekanaʻikepili:

  • Hoʻoponoʻia ka hoʻoponoponoʻana, pololei, mālamalama. ʻO kā mākou mau papa hana hana he kuleana kūpono. Ke hoʻomanaʻo mau nei mākou i kāu mau kuleana ma mua o ka Hanaʻana i kaʻikepili Pilikino E hāʻawi mākou iāʻoe i kaʻike e pili ana i ka Hanaʻana ma ke noi.
  • Hoʻopauʻia ka hoʻoponoponoʻana i ke kumu. ʻO kā mākou mau hana hana e kūpono i ka kumu i hōʻiliʻiliʻia ai kaʻikepili Pilikino.
  • Hoʻomaʻinaʻia ka hana me kaʻikepili liʻiliʻi. Hoʻopili wale mākou a hoʻoponopono i ka nui o kaʻikepili Pilikino i makemakeʻia no kekahi kumu.
  • Hoʻopauʻia ka hanaʻana me kahi manawa. ʻAʻole mākou e mālama i kāuʻikepili no ka lōʻihi o ka mea e pono ai.
  • E hana mākou i ka maikaʻi e hōʻoia i ka pololei o kaʻikepili.
  • E hana mākou i ka maikaʻi loa e hōʻoia i ka pilina a me ka hūnā o kaʻikepili.

Nā kuleana o ka 'ikepili palapala

Aia ka 'ikepili helu i nā kuleana ma lalo:

  1. Ke kuleana i kaʻike - keʻano o kou kuleana eʻike i keʻano o ka hoʻopiliʻiaʻana o kāu Personal Data; ka hōʻiliʻili o nāʻikepili, mai kahi i loaʻa ai a no ke aha a me ka mea e hanaʻia ai.
  2. Ke kuleana e loaʻa -ʻo ia ke kuleana e loaʻa i nāʻike i hōʻiliʻiliʻia mai / e pili ana iāʻoe. Aia kēia ma kāu kuleana e noi a loaʻa mai kahi kope o kāu Personal Data i hōʻiliʻiliʻia.
  3. Ke kuleana e hoʻoponopono -ʻo ia ke kuleana e noi i ka hoʻoponopono a iʻole ka wāwahiʻana o kāuʻikepili Pilikino i pololei aʻaʻole i hoʻopau.
  4. Ke kuleana e hoʻopau - ma keʻano o kekahi mauʻano e hiki ai iāʻoe ke noi no kāu Personal Data e holoiʻia mai kā mākou mau moʻolelo.
  5. Ke kuleana e kaohi i ka hanaʻana - keʻano o ka hoʻohanaʻana o kekahi mauʻano, aia iāʻoe ke kuleana e kaohi ai i ka Hanaʻana i kāuʻikepili Pilikino.
  6. Ke kuleana e hōʻole i ka hanaʻana -ʻo keʻano ma kekahi mau kumu, he kuleana kou e kū'ē i ka Hanaʻana i kāuʻike pilikino, e like me keʻano o ka kūʻai kūʻokoʻa.
  7. Ke kuleana e hōʻole i kaʻimi 'ana i ka mana -' o ia ke kuleana e kū'ē i ka Hana 'ana, me ka pilina; aʻaʻole hoʻi e hoʻoholo i ka hoʻoholoʻana ma muli wale nō o ka hoʻoponopono kūkini. ʻO kēia pono e hiki iāʻoe ke hana i kēlā me kēia manawa i loaʻa kahi hualoaʻa o ka pilina e hoʻopuka ai i nā hopena pili kānāwai e pili ana iāʻoe paha.
  8. Ke kuleana i kaʻikepili pololei - aia iāʻoe ka kuleana e loaʻa ai kāuʻikepili Personal i loko o ka hōʻano liʻiliʻi i ka mīkini aiʻole inā hiki ke hana, no ke alakaʻi pololeiʻana mai kahi Processor i kekahi.
  9. Ke kuleana e waiho i kahi hoʻopiʻi - inā e hōʻole mākou i kāu noi ma lalo o nā kuleana o Access, e hāʻawi mākou iāʻoe i ke kumu no ke kumu. Ināʻaʻoleʻoe eʻoluʻolu i keʻano i lawelaweʻia ai kāu noi, eʻoluʻolu e leka uila iā mākou.
  10. Aia no ke kōkua o ka mana hoʻomalu - keʻano o kou kuleana no ke kōkua o kahi luna hoʻomalu a me ke kuleana no nā hoʻopiʻi kānāwai e like me ke koiʻana i nā poho.
  11. Ke kuleana e hoʻokuʻu i kaʻae - e loaʻa iāʻoe ka laweʻana i kaʻaeʻana i kēlā me kēia hāʻawiʻia no ka Hanaʻana i kāuʻikepili Pilikino.

Kaʻikepili i hōʻiliʻiliʻia

ʻIke i hāʻawi mai iā mākou
Hiki paha kēia i kāu helu leka uila, inoa, helu helu pakuhi, home address etc. - kaʻike i nāʻike e pono ai no ka hoʻolakoʻana iāʻoe i kahi huahana / lawelawe aiʻole e hoʻonui i kouʻike kaiāulu me mākou. Mālama mākou i kaʻike āu i hoʻolako mai ai iā mākou no ka'ōleloʻana a hanaʻana paha i nā hana'ē aʻe ma ka pūnaewele. ʻO kēia 'ikepili, e like me kāu laʻana, kou inoa a me kāu helu leka uila.

ʻIkeʻia nāʻike e pili ana iāʻoe
Loaʻa kēia i kaʻike i mālama 'ia e nā kuki a me nā mea hana' ē aʻe. Eia kekahi laʻana, kāuʻike kāleka kūʻai, kou IP address, kāu moʻomanaʻo kūʻai (inā loaʻa kekahi) a me kēia. Ua hoʻohanaʻia kēiaʻike no ka hoʻonuiʻana i kaʻike o kāu kiritaki. Ke hoʻohanaʻoe i kā mākou mau lawelawe a nānā i nā mea o kā mākou pūnaewele, hiki ke hoʻohanaʻia kāu mau hana.

Nāʻike mai kā mākou mau hoa
Hōʻuluʻulu mākou i nāʻike mai kā mākou mau mea i hilinaʻiʻia me ka hōʻoiaʻana he kuleana ko lākou e hoʻoili i kēlāʻike me mākou. ʻO kēia keʻano o nāʻike āu i hāʻawi ai iā lākou me ka nānā a iʻole i hōʻiliʻiliʻia lākou e pili ana iāʻoe ma kekahi kumu kānāwai'ē aʻe. ʻO kēia papa inoa: The NCS Trust, EFL Trust.

Nāʻike i loaʻa i nā lehulehu
Hiki iā mākou ke hōʻiliʻili i kaʻike e pili ana iāʻoe i hoʻolakoʻia.

Pehea mākou e hoʻohana ai i kāuʻikepili Pilikino

Ke hoʻohana nei mākou i kāuʻikepili Pilikino i mea e:

  • hāʻawi mākou i kā mākou lawelawe iāʻoe. Loaʻa kēia, no ka laʻana, e hoʻopaʻa inoaʻana i kāu pūnaewele; hoʻolako iāʻoe i nā huahana a me nā lawelawe'ē aʻe āu i noi ai; ke hoʻolako iāʻoe i nā mea hoʻolaha ma kāu noi a ke kamaʻilio pū meʻoe e pili ana i kēlā mau huahana a me nā lawelawe; kaʻike a me ke kūkāʻana meʻoe; a hoʻomaopopo iāʻoe i nā loli i kekahi lawelawe.
  • hoʻonui i kouʻikepili hoahana;
  • e hoʻokō i ka hana ma lalo o ke kānāwai a iʻole kaʻaelike;
  • e kamaʻilio e pili ana i kāu polokalamu'ōpio a i kāu keiki i hoʻopaʻa inoaʻia me;
  • pili i nā moʻolelo hou mai nā papa'ōpio;
  • ke kākoʻo iāʻoe aiʻole kāu keiki ma kahi polokalamu'ōpio

Ke hoʻohana nei mākou i kāuʻike pilikino ma kahi kūpono a me / a me kou manaʻo.

Ma ka papa no ka hoʻokomoʻana i kahi aelike a iʻole e hoʻokō ana i nā kuleana pili i kaʻaelike, mākou e hana i kāuʻikepili Pilikino no kēia mau kumuhana:

  • ʻike iāʻoe;
  • e hāʻawi iāʻoe i kahi lawelawe a iʻole e hoʻouna / hāʻawi iāʻoe he huahana;
  • e hoʻolako ai no ke kūʻai a me ke noiʻana paha;
  • e kamaʻilio e pili ana i kāu polokalamu'ōpio a i kāu keiki i hoʻopaʻa inoaʻia me;
  • pili i nā moʻolelo hou mai nā papa'ōpio;
  • ke kākoʻo iāʻoe aiʻole kāu keiki ma kahi polokalamu'ōpio

Ma ka'āina o ka uku kūpono, mākou e hana i kāuʻikepili Pilikino no kēia mau kumuhana:

  • e hoʻouna iāʻoe i nā makana pilikino + (mai iā mākou a / a i ko mākou mau hoa i koho maikaʻiʻia);
  • e lawelawe a hoʻoponopono i ko mākou paepae kālā (kūʻaiʻana i ka hana a me ka moʻolelo) no ka hoʻomaikaʻiʻana i ka maikaʻi, ka nui, a me ka loaʻa o nā huahana / lawelawe i hāʻawiʻia / hāʻawiʻia;
  • e mālama i nā nīnau pili i ka uku o ka mea lawelawe;
  • e kamaʻilio e pili ana i kāu polokalamu'ōpio a i kāu keiki i hoʻopaʻa inoaʻia me;
  • pili i nā moʻolelo hou mai nā papa'ōpio;
  • ke kākoʻo iāʻoe aiʻole kāu keiki ma kahi polokalamu'ōpio

Ināʻaʻoleʻoe i hoʻomaopopo iā mākou ināʻaʻole,ʻaʻole mākou e hōʻike iā mākou i nā huahana a i nā lawelawe i kū like a iʻole like me kāu i kūʻai ai i ka moʻolelo / ka nānāʻana i ko mākou pono pono.

Me kāu'āpono, Hoʻomanaʻo mākou i kāuʻike pilikino no kēia mau kumuhana:

  • e hoʻouna aku iāʻoe i nā nūpepa a me nā hoʻolaha hoʻolaha (mai iā mākou a / a i ko mākou mau koho i kohoʻia);
  • no nā kumu'ē aʻe, ua noi mākou i kāu 'ae;
  • e kamaʻilio e pili ana i kāu polokalamu'ōpio a i kāu keiki i hoʻopaʻa inoaʻia me;
  • pili i nā moʻolelo hou mai nā papa'ōpio;
  • ke kākoʻo iāʻoe aiʻole kāu keiki ma kahi polokalamu'ōpio

Hoʻomaka mākou i kāuʻikepili Pilikino no ka hoʻokōʻana i ka pilikino e piʻi mai ana mai ke kānāwai a / aiʻole hoʻohana i kāuʻike pilikino no nā koho i hāʻawiʻia e ke kānāwai. Hoʻopakele mākou i ka kuleana i kaʻike inoa pilikino i hōʻiliʻiliʻia a hoʻohana i nāʻikepili. E hoʻohana mākou i nāʻikepili ma waho o ke kikowaena o kēia kulekele wale nō i ka inoaʻole. ʻAʻole mākou e mālama i nāʻike loiloi e like me nā kiko'ī kāleka hōʻai'ē. E mālama mākou i nāʻike kūʻai'ē aʻe i hōʻiliʻiliʻia e pili ana iāʻoe no ka lōʻihi e pono ai no kaʻike pilikino a iʻole nā ​​kuleana'ē aʻe i loaʻa mai ke kānāwai, akā,ʻaʻole iʻoi aku ma mua o nā makahiki 5.

Hiki iā mākou ke hoʻopili i kāuʻikepili Personal no nā kumu'ē aʻe i hōʻikeʻoleʻia maʻaneʻi, akā eʻoluʻolu me ka kumu kumu i hōʻiliʻiliʻia ai nāʻike. No ka hanaʻana i kēia, e hōʻoia mākou e:

  • ʻo ka loulou i waena o nā kumuhana, ka pilina a me keʻano o kaʻikepili Pilikino kahi i kūpono no ka hana houʻana;
  • ʻaʻole ka hana hou e hoʻopilikia i kāu mau pono a me
  • aia kekahi palekana kūpono no ka Hana.

E hōʻike aku mākou iāʻoe i kekahi hana hou a me nā hana.

ʻO wai e hiki ke komo i kāuʻikepili Personal

ʻAʻole mākou e māhele i kāuʻike pilikino me nā malihini. Aia nāʻikepili Pilikino e pili ana iāʻoe i kekahi mau mea i hāʻawiʻia i kā mākou mau mea i manaʻoʻiʻoʻia e hiki ai ke hoʻolako i ka lawelawe iāʻoe a iʻole e hoʻonui i kouʻike kumu. Hoʻokaʻawale mākou i kāuʻikepili me:

ʻO kā mākou mau hoa hana:

  • Paypal no nā uku. Hoʻomaopopoʻiaʻoe e like me kēia hana.

Nā hoahana papahana:

  • ʻO ka NCS Trust - no nā papa helu NCS wale nō.
  • EFL Trust - no nā papa helu NCS wale nō.

Hana wale mākou me nā hoa hana e hiki ai ke hōʻoiaʻiʻo i ka palekana o kāu Personal Data. Hōʻike mākou i kāuʻikepili Pilikino i nā mea 'ē aʻe ai' ole nā ​​luna o ke aupuni inā loaʻa iā mākou ke kānāwai e hana pēlā. Hiki iā mākou ke hōʻike i kāuʻikepili Pilikino i nā poʻe'ē aʻe inā uaʻaeʻoe i ia mea aiʻole inā he kumu kānāwai'ē aʻe no ia.

Pehea mākou e mālama ai i kāuʻikepili

Hana mākou i ka maikaʻi e mālama pono i kāu Personal Data. Hoʻohana mākou i nā kuʻina palekana no ka kamaʻilio a hoʻololiʻana i nāʻikepili (e like me HTTPS). Hoʻohana mākou i ka inoa anonymising a me ka pseudonymising kahi i kūpono. Ke nānā aku nei mākou i kā mākou mau pūnaewele no ka hikiʻole ke laweʻia i nā ponoʻole a me nā pōʻino

ʻOiai mākou e ho'āʻo i kā mākouʻoi loaʻaʻole hiki iā mākou ke hōʻoiaʻiʻo i ka palekana o kaʻike. Eia naʻe, ke hoʻohiki nei mākou e haʻi aku i nā mana kūpono no ka haʻihaʻiʻike. E hōʻike mākou iāʻoe inā he mea weliweli i kāu mau kuleana a i kou mau pono. E hana mākou i nā mea a pau e hiki ai iā mākou ke pale aku i nā kahā hana palekana a me ke kōkuaʻana i nā mana aupuni inā e hōʻinoʻia kekahi hana.

Inā he moʻokāki me mākou, e hoʻomanaʻoʻoe e mālama i kou inoa inoa a me ka inoa huna.

keiki

ʻAʻole mākou makemake e hōʻiliʻili aiʻole e hōʻiliʻili i kaʻike mai nā keiki ma lalo o ka makahiki 14 ma o kā mākou pūnaewele. Ma keʻano he aloha aloha o nā kamaliʻi, aia kahi koi e hōʻiliʻili i kaʻike e pili ana i nā'ōpio e makemake nei, aiʻole e hele ana i kā mākou papahana. Hoʻokomoʻia nā mākua e pili ana i kēiaʻikepili inā hāʻawiʻia nāʻikepili makua.

Nā kukuna a me nāʻenehana'ē aʻe e hoʻohana nei mākou

Hoʻohana mākou i nā kuki a me nāʻenehana likeʻole e ho'ākāka i ka hana a ka poʻe lawelawe, hoʻoponopono i ka pūnaewele, ka hoʻololiʻana i nā mea hoʻohana a nā mea hoʻohana, a eʻohi i kaʻike e pili ana i nā mea hoʻohana. Ua hanaʻia kēia no ka hoʻoneli a hoʻonui i kouʻike me mākou.

ʻO kahi kuki kahi waihona kikokikona liʻiliʻi i mālamaʻia ma kāu kamepiula. Hāʻawi nā kuki i nāʻikepili i hoʻohanaʻia e kōkua i ka hanaʻana i nā hana pūnaewele. E hiki iā mākou ke kele i nā kuki i hanaʻia e ka pūnaewele. Hiki iāʻoe ke hoʻomalu i kāu mau kuki ma ka polokalamu kele pūnaewele. Ma ka kohoʻana e ho'ōki i nā kuki ke kāohi i kāu hoʻohanaʻana i kekahi mau hana.

Hoʻohana mākou i nā kuki no nā kumuhana nei:

  • Nā kuki kūpono - e pono ana kēia mau kuki no ka hiki iāʻoe ke hoʻohana i kekahi mau hiʻohiʻona nui ma ka pūnaewele pūnaewele, e like me ke komoʻana.ʻAʻole e loaʻa kēia mau kukina i nāʻike pilikino.
  • Nā kuki kūpono - ua hāʻawi kēia mau kikowaena i nā hana e hoʻohana pono ana i kā mākouʻoihana iʻoi aku ka maikaʻi a hiki i ka hāʻawiʻana i nāʻano pilikino hou aʻe. Eia kekahi laʻana, hiki iā lākou ke hoʻomanaʻo i kou inoa a me kāu e-mail ma nā pepa hoʻopuka no lailaʻaʻole ponoʻoe e komo hou i kēiaʻike i ka manawa'ē aʻe e hōʻike ai.
  • Kūkomo nā kelepili - ua hoʻohanaʻia kēia mau kuki e nānā i ka hoʻohana a me ka hana o kā mākou pūnaewele a me nā lawelawe
  • Nā Kuki Kuhikuhi - hoʻohanaʻia kēia mau kuki no ka hoʻolahaʻana i nā hoʻolaha e pili ana iāʻoe a me kāu mau pono. Eia hou, hoʻohanaʻia lākou e hoʻopau i ka helu o nā manawa āu iʻike ai i kahi hoʻolaha. Hāʻawi pinepineʻia lākou i ka pūnaewele ma o nā pūnaewele hoʻolaha me kaʻae o ka mea hoʻohana pūnaewele. Hoʻomaopopo kēia mau kuki i ke kipa 'ana i kahi pūnaewele a' ike 'ia kēia' ike i nā hui'ē aʻe e like me ka hoʻolaha hoʻolaha. I ka manawa pinepine, e hoʻohuiʻia ka paʻakikī a iʻole nā ​​pālua pāʻoihana i ka hana pūnaewele i hāʻawiʻia e kekahi hui.

Hiki iāʻoe ke hoʻokaʻawale i nā kuki i mālamaʻia ma kāu kamepiula ma o kāu pūnaewele pūnaewele Eia kekahi, hiki iāʻoe ke hoʻomalu i nā kuki o nāʻaoʻao 3rd ma ka hoʻohanaʻana i kahiʻenehana hoʻonui i kahi pilikino like optout.aboutads.info or hihihihihihihihi.com. No kaʻike hou aku e pili ana i nā kuki, e kipa allaokecookies.org.

Hoʻopi mākou i nā Google Analytics e ana i nā kaʻa ma ka pūnaewele. Loaʻa iā Google kahi kulekele pilikino pono'ī āu e hiki ai ke nānā maanei. Inā makemakeʻoe e haʻalele i ka huliʻana ma nā pūnaewele Google, e kipa i ka Ka palapala hoʻopuka Google Analytics.

Hoʻokaʻaʻike Information

Ke Mana Mana Manaʻo no kaʻIkepili maʻEnelani - https://ico.org.uk - ICO - Office Commission Office

Element Society - ke kāleka 0114 2999 214 e kūkākūkā i nāʻikepili.

Hoʻololi i kēia kulekele pilikino

Mālama mākou i ka kuleana e hoʻololi i kēia kulekele hoʻolaha.
Ua hoʻololiʻia ka hoʻololi houʻana i ka 21 / 05 / 2018.

Element Society